Rune Edvåg, daglig leder i Aditro Logistics Norway, får snart kortere e-postadresse når Aditro Logistics endrer navn til Posti.

Aditro Logistics blir Posti

Den svenske 3PL-leverandøren Aditro Logistics har i mange år vært heleid av det finske postvesenet, Posti Group - nå rebrandes selskapet og skifter navn til Posti.

Publisert Sist oppdatert
Aditro Logistics Norway har sin norske hovedaktivitet knyttet til dette lageret på Kopstad i Vestfold.

Posti kjøpte Aditro Logistics AB fra investeringsfondet Valedo Partners Fund II AB i 2020. Fire år etter kommer nyheten om at selskapet rebrandes for å styrke merkevaren til Posti i Norden og Baltikum.

Med denne rebrandingen er målet å styrke Posti sin posisjon som en komplett logistikkpartner, som tilbyr løsninger fra transport til lagerhåndtering under ett samlet brand. 

Logistikk Inside slo på tråden til Rune Edvåg, daglig leder i Aditro Logistics Norway, et selskap som tilbyr 3PL- og lagertjenester og holder til på Kopstad i Vestfold. Bedriften er et heleid datterselskap av svenske Aditro Logistics AB. Edvåg kunne raskt bekrefte at også Aditro i Norge skal skifte navn, selv om dette ikke sto eksplisitt i nyhetsmeldingen, der Sverige og Baltikum ble nevnt eksplisitt.

- Også vi blir Posti! Dette er helt ferske nyheter for oss også, men min umiddelbare kommentar til dette navnebyttet er at det utelukkende er positivt for vår del her i Norge. Posti er et stort og velkjent selskap i Norden, på samme måte som Posten Bring og PostNord. Så dette tror jeg blir bra, sier han.

Store endringer

- For våre kunder er dette mye mer enn bare en logobytting – det er en invitasjon til å samarbeide med en logistikkgigant som forenkler og optimaliserer hele deres forsyningskjede. Posti tilbyr en enestående verdikjede innen logistikk, som raskt og pålitelig når millioner av forbrukere og bedrifter på tvers av flere land, uttaler Antti Jääskeläinen, administrerende direktør i Posti i nyhetsmeldingen. 

I Finland inkluderer Postis omfattende tjenesteportefølje allerede post-, e-handels-, leverings- og logistikkløsninger. Postis selskaper, som Transval, en betydelig aktør innen intern logistikk i Finland, og Aditro Logistics, en betydelig leverandør av kontraktlogistikk i Sverige, som også har virksomhet i Norge, vil om kort tid rebrandes under Posti-navnet. 

I Baltikum vil SmartPost fusjonere med SmartPosti, noe som styrker merkevaregjenkjenning samtidig som det gir kundene en enklere og mer sammenhengende opplevelse. 

Forenklet kundeopplevelse med tilpassede operasjoner

- Vi har jobbet mot dette i lang tid, og reisen fortsetter. Vi justerer kontinuerlig våre operasjoner for å skape et enhetlig Posti som ikke bare effektiviserer interne prosesser, men også forenkler og forbedrer kundeopplevelsen, forklarer Jääskeläinen. 

Han legger til at kundene nå kan stole på at Posti-brandet står for konsistens, skalerbarhet og tilpasning til deres unike behov på tvers av landegrenser. 

- Vekst i Sverige (underforstått også Norge via datterselskap, journ. anm.) og Baltikum er et av våre strategiske fokusområder. Ved å samkjøre våre operasjoner og operere under ett brand, bygger vi en enda sterkere organisasjon som utnytter våre styrker og bærekraftige innovasjonsevner på tvers av grenser, avrunder Jääskeläinen.

 

Powered by Labrador CMS