Nytt om navn:

Dag-Adler Blakseth gir seg som konsernsjef i Element Logic. Han gir stafettpinnen videre til Ankush Malhotra.

Element Logic-grunnlegger Dag-Adler Blakseth gir stafettpinnen videre

Ankush Malhotra er utnevnt til ny konsernsjef i Element Logic

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding onsdag kunngjør Element Logic at konsernsjef og gründer Dag-Adler Blakseth trekker seg ut av den daglige driften av suksessbedriften han var med på å grunnlegge for nesten 40 år siden, og som han har ledet de siste 30 årene.

– Ankush Malhotra er den rette personen til å lede selskapet fremover i det som vil være en betydelig global satsing, sier Dag-Adler Blakseth, tidligere konsernsjef i Element Logic.

– Jeg er beæret over å ta fatt på denne rollen og ser frem til å bli en del av et fantastisk selskap. Element Logic har hatt en imponerende vekstreise og har store ambisjoner for sitt neste kapittel. Jeg gleder meg til å være en del av denne reisen og er forpliktet til å skape verdi for våre kunder og bidra til ytterligere vekst i årene fremover, sier Ankush Malhotra.

Malhotra er basert i London og tar med seg relevant erfaring fra sine 18 år hos selskapene Danaher, Fortive og Fluke. Han har hatt ulike stillinger i USA og Storbritannia, de siste fire årene som president i Fluke Reliability, en innovasjonsleder i markedene hvor de opererer. Malhotra trer inn som ny konsernsjef i Element Logic med umiddelbar virkning.

– Med den globale ekspansjonen selskapet nå sikter mot, er det et naturlig tidspunkt å gi stafettpinnen videre. Ankush Malhotra er en ambisiøs og internasjonalt erfaren leder som forstår hva som kreves for å lykkes som et globalt selskap. Hans lederstil og prinsipper er i tråd med det vi i Element Logic står for og aspirerer å være, og hans erfaring og kunnskap i å lede et vekstselskap med varierende kompleksitet i et globalt marked gjør ham til et ideelt valg for den neste delen av vår reise, sier Dag-Adler Blakseth, som nå trer inn i rollen som styreleder i Element Logic.

Ambisiøse vekstplaner fremover 

De siste årene har Element Logic utvidet sin distribusjon til stadig nye markeder. I løpet av de siste tre årene har selskapet vokst fra å ha tilstedeværelse i 12 til 19 markeder, fra ett til tre kontinenter og fra 170 til 900 ansatte over hele verden. Nå er ambisjonen å ta enda større markedsandeler i og utenfor Europa for å bli den ledende integratoren av automatiserte lagerløsninger globalt.

– Det neste kapittelet i Element Logic er et spennende ett. Vi har ambisiøse mål om å øke våre markedsandeler globalt gjennom internasjonal ekspansjon og et utvidet produkt- og tjenestetilbud. Sammen med det dyktige teamet i Element Logic vil jeg bruke min erfaring og kunnskap til det beste for våre kunder, og til å drive lønnsom vekst samtidig som vi fortsetter å dyrke en kultur hvor de ansatte står i fokus, avslutter Malhotra.

Powered by Labrador CMS