Hong Kong Air Cargo opererer fem Airbus A330-200F-maskiner. Nå skal en av den ta turen til Oslo én gang i uka.

Starter godsrute fra OSL til Hongkong

– Styrker norsk konkurranseevne, sier Avinors fraktsjef Eva Beate Lande. 

Publisert

Hong Kong Air Cargo åpner en ukentlig flyvning mellom Hongkong og Oslo fra 4. september. 

– Vi er svært glade for å ønske Hong Kong Air Cargo velkommen til Oslo Lufthavn, sier Eva Beate Lande, Fraktsjef i Avinor. 

- Dette styrker vår konkurranseevne, sier Avinors fraktsjef Eva Beate Lande.

– Denne ruten gir norske eksportører, spesielt innen fiskeri, en rask og pålitelig transportvei til Asia, noe som styrker vår konkurranseevne i det globale markedet, legger hun til.

Den nye forbindelsen til et av verdens største økonomiske knutepunkter gir norske eksportører adgang til nye markeder, melder Avinor i en pressemelding. For bedrifter innen fiskeri betyr dette en mer effektiv og raskere vei til asiatiske markeder, noe som kan forbedre kvaliteten på produktene ved ankomst. 

I tillegg vil den nye fraktruten bidra til å gi et bedre tilbud ved Oslo Lufthavn. Dette gir økt stabilitet og reduserer sårbarheten for endringer i markedet.

Hong Kong Air Cargo er et rent fraktselskap med base i Hongkong siden 2017. Selskapet tilbyr charter- og ruteflyvninger til Hongkong, Asia og andre regioner, og tilpasser produkter og tjenester for å møte de ulike behovene til kundene. 

For tiden opererer Hong Kong Air Cargo flyginger til en rekke destinasjoner med sine fem Airbus A330-200F fraktfly. Disse destinasjonene inkluderer Almaty, Bangkok, Chennai, Delhi, Dhaka, Hanoi, Istanbul, Manila, Milano, Osaka, Shanghai, Singapore og Taipei. 

Powered by Labrador CMS