Wolt er nok mest kjent for matleveranser, men om du mangler kopi- eller dopapir på kontoret, kan det nå også ordnes gjennom Wolt-appen.

Lynrask levering av kontorrekvisita

Lyreco har inngått samarbeid med Wolt, noe som betyr at kontorrekvisita kan leveres innen timen er omme.

Publisert

Lyreco tilbyr alt av kontorrekvisita, utstyr og løsninger til arbeidsplassen samt rengjørings- og hygieneartikler til alt fra de store kontorbyggene til det lille hjemmekontoret, eller studenthybelen. Gjennom et nytt samarbeid kan kunder bestille varer fra hele Lyrecos sortiment og få det levert på kort tid.

– Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby Lyrecos produkter. Det er noe særlig våre Wolt for Work-kunder har etterspurt. For de store bedriftene, som gjerne handler i bulk, er dette et veldig godt supplement når de plutselig står der uten kopipapir, toner eller toalettpapir. Samtidig er det perfekt for de mindre bestillingene til hjemmekontoret, sier Lars Kristian Lund Finstad, Enterprise Partnership Lead i Wolt Norge i en pressemelding.

Wolt for Work er Wolts løsning for bedrifter som gir de ansatte enkelt tilgang til et bredt utvalg av både lunsj og overtidsmat, dagligvarer og nå også kontorrekvisita.

I første omgang gjelder samarbeidsavtalen levering i Oslo fra Lyreco-butikkene på Alnabru og CC Vest, men potensialet er stort ettersom Wolt er tilgjengelig på alle steder i Norge der Lyreco har butikker.

– Vi startet pilot med Wolt i Oslo nå 3. oktober, og bruker de neste ukene til å høste erfaringer med tanke på potensiell utvidelse til flere butikker. Vi har fullintegrert Wolt med vårt kasse- og lagersystem, så det skal være enkelt for kunden å bestille og sømløst for butikkene å levere. Med Wolts raske levering kan vi kjapt være på plass med de produktene kundene har behov for i hverdagen når de trenger det. dessuten håper vi at vi også vil treffe på studenter, som er storbrukere av Wolt, og vise dem at vi har mange produkter som er relevant for dem, sier Alexander Johnsen, Head of Stores i Lyreco Norge.

Wolt finnes i 50 norske byer fra Kristiansand til Alta har det siste året styrket satsingen på detaljhandel, og tilbyr nå stadig flere produktgrupper gjennom Wolt-appen. Blant annet kan du få leker til barn fra Ringo, leker til voksne fra Kondomeriet, blomster, dyrefôr, medisiner og bakervarer.

Powered by Labrador CMS