Mats Steen (f.v.), adm. direktør i Best Transport, er tilfreds med oppkjøpet av Ringstad Transport fra gründer Terje Ringstad.

Kjøper Ringstad Transport

Best Transport utvider sin virksomhet i Norge gjennom en avtale om oppkjøp av Ringstad Transport AS. Med dette strategiske oppkjøpet øker Best Transport sin geografiske dekning og utvider sitt tjenestetilbud i det norske markedet.

Publisert

Ringstad Transport AS, etablert i 1990 og med hovedkontor i Moss, tilbyr et bredt spekter av tjenester innen transport og logistikk. Selskapet håndterer alt fra småpakker til farlig gods, samt lagring i sitt eget lagerterminal med plass til 1.200 paller. Ringstad disponerer en flåte på over 70 kjøretøy, og selskapets virksomhet dekker hele Norge, med sterk tilstedeværelse på nøkkelsteder.

- Norge har lenge vært en prioritert satsing for Best Transport, og vi er svært glade for å ønske Ringstad Transport AS velkommen inn i Best-gruppen. Ringstad har en solid kundeliste, dyktige medarbeidere og tjenester som passer godt med vårt tilbud. Vi er sikre på at Ringstad vil gi oss den rette plattformen for videre vekst i det norske markedet, formidler Mats Steen, administrerende direktør i Best Transport i nyhetsmeldingen.

Oppkjøpet vil ikke bare styrke Best Transports tilstedeværelse i Norge, men også gi selskapet mulighet til å tilby en mer omfattende portefølje av skreddersydde løsninger tilpasset kundens behov, melder selskapet.

- Vår suksess har vært bygd på et godt rykte og rollen som en pålitelig partner for våre kunder. Best Transport deler våre verdier og forretningsfilosofi, og deres nordiske tilstedeværelse og bredde i tjenester vil gjøre oss i stand til å serve våre norske kunder enda bedre, sier Terje Ringstad, eier og administrerende direktør i Ringstad Transport.

Oppkjøpet forventes fullført etter nødvendige regulatoriske godkjenninger, noe som ventes å være en ren formalitet. Partene oppgir ingen summer i forbindelse med transaksojnen.

Logistikk Inside har flere arkivsaker om Ringstad Transport.

Powered by Labrador CMS