Nortura effektiviserer transporten med ny løsning

– Automatisering av transportprosessen vil gi oss betydelige effektiviseringsgevinster, sier Ole Kristian Karlsen, assisterende direktør distribusjon i Nortura.

Publisert Sist oppdatert

Bridge Transport er en samhandlingsplattform (hub) fra Tradesolution som optimaliserer transportavvikling. Tjenesten skaper samhandling mellom transportkjøper, transportør, undertransportør, 3PL og vareleverandør – før, under og etter gjennomføring av transportoppdrag. Plattformen er skreddersydd for dagligvare- og serveringsbransjen.

Nortura har nå valgt å satse på Bridge som en viktig del av sin transportstyring, opplyser Tradesolution i en pressemelding. Løsningen skal effektivisere transportprosesser og øke automatiseringen innen Norturas logistikk. 

– Vi ser frem til å implementere Bridge Transport. Automatisering av transportprosessen vil gi oss betydelige effektiviseringsgevinster, noe som er essensielt for å møte våre kunders behov på en enda bedre måte. Vi bruker i dag mye tid på manuelle prosesser. Vi har mangelfull oppfølging og rapportering av våre transporter. Målet vårt gjennom Bridge er å automatisere flere av disse prosessene, og legge et godt grunnlag for fremtidig effektivisering og automatisering, sier Ole Kristian Karlsen, assisterende direktør distribusjon i Nortura.

Daniel Hessen i Tradesolution.

Tradesolution er glade for at en aktør som Nortura ønsker å satse på løsningene Tradesolution tilbyr innenfor supply chain.

– Det er fantastisk å få samarbeide med en så spennende aktør som Nortura. Vi ser frem til å støtte dem med å optimalisere transportlogistikken og skape verdi gjennom effektivisering», sier Daniel Hessen, Commercial Director Supply Chain Management i Tradesolution.

Powered by Labrador CMS