Sune Thorstensen er Collicares mann i Larvik, her sammen med Julianne Fjell, Managing Director Norway International.

Collicare på plass i Larvik

Avdelingen vil i første omgang være et salgskontor, men på sikt også utvikle egen drift.

Publisert Sist oppdatert

1. oktober åpnet Collicares nye avdeling i Larvik. Bakgrunnen for etableringen er et ønske om å tilby logistikktjenester lokalt i Vestfold, opplyser selskapet i en pressemelding. 

Collicare har etablert seg i midt mellom E18 og Larvik havn, mens nærmeste distribusjonsterminal ligger i Porsgrunn (bildet).

Tjenester som internasjonale- og nasjonale transporttjenester vil tilbys fra avdelingen i Larvik. Lokasjonen er Elveveien 34, i umiddelbar nærhet til E18.

Sune Thorstensen er ansatt som Regional Manager Vestfold, og vil ha ansvaret for å utvikle tjenester i regionen, samt ha salgsansvaret. Thorstensen har over 25 års erfaring som salgsleder fra transport- og logistikkbedrifter som JAS, Bring og P&O Nedlloyd.

- Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppbygging av ColliCare i Vestfold. Selskapet har et vidt produktspekter som gir et meget godt tilbud til transport- og logistikk kjøpere i området. Det faktum at ColliCare er et norskeid logistikkselskap, samt de spennende produktene, er viktige grunner til at jeg tok på meg denne spennende utfordringen, sier Sune Thorstensen. 

- Vi er veldig glade for å ha Sune med om bord, med sine 25 års fartstid fra bransjen. Det er viktig med erfaring og kunnskap ved en oppstart som dette, sier Julianne Fjell, Managing Director Norway International.

Powered by Labrador CMS