Den nye logoen er allerede å finne på hovedkontoret i Lund i Sverige.

Nytt kapittel for Consafe 

Ny grafisk identitet for en ny tid. 

Publisert

Consafe Logistics, en ledende europeisk leverandør av lagerstyringsløsninger, har lansert sin nye logo – den første oppdateringen på over 20 år.

Denne nye logoen erstatter den gamle (nedenfor).

- Den gamle logoen har vært en viktig del av Consafe Logistics’ arv og har bidratt til å bygge det sterke fundamentet vi har i dag. Men våre kunder, markeder og produkter har utviklet seg, og det var på tide at logoen gjenspeilet den verden vi opererer i nå, sier Hélène Rönnmark, Chief Marketing Officer i Consafe Logistics. 

- Den nye logoen representerer vår unike identitet i 2024 og er designet for å vare de neste 20 årene. Den reflekterer vårt engasjement for å levere overlegen kundeverdi både nå og i fremtiden, sier Rönnmark.

Denne nye logoen skal representere Consafe Logistics’ fremtidsrettede tilnærming og sterke fokus på teknologi. Samtidig forblir selskapets mål om å tilby innovative løsninger for forsyningskjeden urokkelig.

- Selv om logoen er ny, forblir våre kjerneverdier, eierskap og dedikasjon til våre kunder uforandret. Vi håper at både eksisterende og nye kunder vil se vår utvikling – ikke bare i vår programvare, men også i merkevaren vår, sier Rönnmark.

Powered by Labrador CMS