DHL Express til topps for fjerde år på rad

DHL Express topper Fortune og Great Place to Work sin liste for 2024 over de 100 beste selskapene å jobbe for i Europa.

Publisert

DHL Express har blitt kåret til det beste selskapet å jobbe for i Europa i følge Great Place to Work og Fortune’s liste over de 100 beste selskapene å jobbe for i Europa 2024.

-  Jeg er utrolig stolt over at vi nok en gang har blitt kåret til den beste arbeidsplassen i Europa. Denne prisen viser hva vi står for hver dag – å sette våre medarbeidere først. Vi lytter, vi deler, vi bygger tillit, og vi jobber hele tiden for å bli bedre for både våre ansatte og kunder. Det er utrolig rørende at denne anerkjennelsen kommer fra våre medarbeideres meninger, og vi vil fortsette å fokusere på å være en flott arbeidsplass for alle i vårt team over hele Europa, sier Mike Parra, administrerende direktør i DHL Express.

DHL Express har 45.000 ansatte over hele Europa, og har fokus på en utviklende kultur i selskapet. Fra den sertifiserte læringsplanen som gjør hver ansatt til en sertifisert internasjonal spesialist, til det regionale velvære- og fotballarrangementet som samler 4.000 ansatte fra hele Europa, til selskapets «As One»-tilnærming til mangfold, rettferdighet, inkludering og tilhørighet, som sikrer at alle ansatte føler seg sett og hørt.

Powered by Labrador CMS