Her på Innlandsporten har Ionity bygget fire ladeplasser med plass til modulvogntog.

Ladestasjoner med plass til 25-metere

Ladestasjoner egnet for tungtransport er mangelvare, men nå begynner de i alle fall å dukke opp. 

Publisert
Martin Risberg, Country manager for Nordics og Baltics i Ionity

Innlandsporten er Østlandets første komplette energistasjon for næringstransporten, og er en av Ionity sine største ladestasjoner i Norge. Her finner du nå 18 lynladere hvorav fire er spesialtilpasset for tungtransport, med 25 meter oppstillingsplass til hver. I tillegg er de øvrige ladeplassene drive-through, noe som gjør det enklere å lade med tilhenger, bobil eller campingvogn, opplyser Ionity.

– Denne stasjonen, i tillegg til Lærdal, er vår største satsning hittil på å tilpasse oss næringstransporten, sier Martin Risberg, Country manager for Nordics og Baltics i Ionity. Vi er også glade for å kunne tilby god plass til turister eller lokale elbilister som har behov for større plass når de lader, det være seg at de har tilhenger eller campingvogn, fortsetter han.

Innlandsporten er lokalisert langs E6 i Stange kommune og er en sentral plassering for transportkorridorene E6 og Riksvei 3 mellom Oslo og Trondheim.

Ionity er et av Europas største ladeselskaper innen lynlading og har ladere på på opptil 350 kilowatt. Per dags dato er det 43 Ionity-stasjoner i Norge med totalt 376 ladepunkter.

– Selv om vi fremdeles har absolutt flest ladestasjoner sør for Trondheim, har vi de siste årene beveget oss lenger og lenger nord, sier Martin Risberg. I fjor åpnet vi stasjoner i Bodø, Ulsvåg, Setermoen og Nordkjosbotn, fortsetter han. For tiden bygger vi i Lakselv, som blir den første Ionity-stasjonen i Finnmark.

Powered by Labrador CMS