TUNGT: Elmia Lastbil i Jönköping blir den nordiske premieren for den nye modellen av Iveco S-Way.

Iveco lanserer nytt modellprogram

Iveco skal ha nordisk lansering av sitt nye modellprogram på Nordens største lastebilmesse, Elmia Lastbil.

Publisert

Messen i Jönköping i Sverige arrangeres 21.-24. august, og her vill altså Iveco for første gang i Norden presentere sitt nye modellprogram MY24, innen alle segmenter: Fra varebiler til tunge lastebiler.

– Det er første gang vi oppdaterer hele vårt program samtidig, noe som signaliserer Ivecos sterke fokus på fremtiden og vårt engasjement for å levere innovasjon og kvalitet til våre kunder, sier Anders Nilsson, salgsdirektør hos Iveco Sweden.

Nye sikkerhetskrav

7. juli ble EUs oppdaterte lovkrav i den generelle sikkerhetsforordningen (GSR) satt i kraft.

KLARE: Iveco stiller sterkt mannskap på standen, lover Victor Alvarsson, Customer Service Manager (t.v.) og Anders Nilsson, salgsdirektør (t.h.).

– Iveco har alltid hatt stort fokus på sikkerhet, og de nye funksjonene vil bidra til å unngå ulykker. Vi vet at sikkerhet er et viktig punkt for våre kunder. Derfor er vi glade for å kunne lansere en omfattende sikkerhetspakke for alle modeller i vårt utvalg, som gjør at vi møter alle nye krav. Dette vil vi fortelle mer om under Elmia Lastbil, forklarer Victor Alvarsson, Customer Service Manager hos Iveco og fortsetter:

– Det nye modellprogrammet har også satt fokus på digital utvikling og innovasjon. Blant annet er alle modeller nå standardutstyrt med vår connectivity box, hvis teknologi gjør det mulig for kunden å hele tiden være tilkoblet og dermed overvåke kjøretøyets ytelse og vedlikeholdsbehov. Dette fører til at man kan effektivisere driften og minimere nedetid, noe som selvfølgelig er svært viktig i transportbransjen.

ENESTE: Iveco melder at eDaily med totalvekt på opp til 7,2 tonn er unik i bransjen.

Unik elektrisk

Iveco kommer til å vise en 7,2 tonn Iveco eDailysom selskapet omtaler som en elektrifisert varebil som skiller smeg fra andres modeller i sitt segment.

– Dette kjøretøyet er helt unikt på markedet, og på Elmia vil vi vise den oppbygd med skap og lift, forteller Nilsson og fortsetter:

– Elmia Lastbil er en svært god mulighet for oss til å kunne treffe gamle og nye kunder. Det er veldig viktig for oss å opprettholde en god dialog med vårt nettverk, og derfor er det ekstra gøy at vi nå får muligheten til å presentere våre nyheter.

Powered by Labrador CMS