Still RCE-serien er kompakte og anvendelige i trange miljøer.

Still med ny rimelig ett-tonner

Nye og rimelige motvektstrucker fra Still i den letteste klassen. 

Publisert
RCE-serien kommer i både tre- og firehjuls-varianter.

Still lanserte i fjor sin RCe-serie – Classic Line – som er en serie trucker til bedrifter med behov for trucker til moderat og lavintensiv bruk. I fjor kom firehjuls motvektstrucker med løftekapasitet fra 2,5 til 3,5 tonn. 

Nå har Hamburg-produsenten utvidet serien med lettere modeller på 1,5 og 2,0 tonn.

Robust og intuitiv

«I tillegg til sine kompakte dimensjoner og høye manøvrerbarhet, har de tre- og firehjuls gaffeltruckene et robust, lite vedlikeholdskrevende design, et intuitivt betjeningskonsept og høye sikkerhets- og servicestandarder», heter det i pressemeldingen fra den norske forhandleren Hesselberg.

Med en bredde på kun 112 cm er de to små truckvariantene svært smidige i trange miljøer, enten det er i byggevarehus eller verksteder, i håndverksbedrifter eller hos andre småbedrifter.

Truckene er utstyrt med kraftige litium-ion-batterier som standard. Disse kan enkelt og desentralt lades og mellomlades via den laterale hurtigladeinngangen for maksimalt kjøretøy tilgjengelighet og fleksibilitet.

Siden dette er trucker som er tiltenkt relativt få brukstimer i døgnet, har Still fokusert på å lage førerplassen intuitiv med en brukervennlig betjeningsløsning. RCE har tydelige kontroller innen rekkevidde, en 4,3" fargeskjerm som viser all relevant informasjon, og god sikt gjennom store vinduer.

Kort leveringstid

Still har også ønsket å tilby kort leveringstid, og har derfor forhåndsspesifisert ulike standardpakker. Kjøpere kan velge mellom flere varianter og motta trucken de ønsker på kort tid – en smart løsning for å møte et bredt spekter av kunde behov til tross for standardiseringen.

For å gjør trucken rimelig, produseres den ved KION (konsernet som eier både Linde og Still) sin fabrikk i Kina.

Powered by Labrador CMS