Scanlift Maskin har fått et stort utvalg Noblelift-maskiner til sitt anlegg på Hamar.

Scanlift Maskin blir forhandler av Noblelift

Scanlift Maskin styrker sin produktportefølje innen lager og logistikk som ny forhandler av produkter fra Noblelift i Norge, og kan tilby både terrenggående trucker og AGV-løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Noblelift er en stor OEM-produsent fra Kina og leverer produkter fra sine fabrikker til mange av markedets største aktører. Scanlift Maskin er ellers forhandler av trucker fra Bobcat i Norge, men skal nå også selge Noblelifts produkter under det originale merkenavnet.

– Gjennom vår langvarige erfaring med OEM-leveranser fra Noblelift, har vi opparbeidet solid kunnskap om den høye kvaliteten deres produkter tilbyr, opplyser Scanlift Maskin i en pressemelding.

Tre-fire containere med trucker har allerede ankommet Scanlift Maskin i Hamar. Forhandleren har tatt inn et utvalg maskiner og inviterer til prøvekjøring på sin avdeling i Hamar fredag 1. november fra klokken 11.

Både Bobcat og Noblelift blir nå å finne i Scanlift Maskins produktportefølje.

Terreng og AGV

I tillegg til lagerutstyr omfatter sortimentet fra Noblelift også blant annet terrenggående motvektstrucker med både diesel- og litium-drift. Noblelift leverer også AGV-løsninger, inkludert robotiserte vaskemaskiner og større automatiserte reach-trucker.

Blant maskinene Scanlift trekker frem i første omgang er dieseltrucken med det klingende navnet FD4RT35L, som er en terrenggående kraftig truck med firehjulstrekk og liten svingradius. Noblelift lanserer også elektrisk gaffeltruck med firehjulsdrift.

Scanlift har også tatt inn et antall Noblelift SWB130 pallestablere med litiumbatteri. Denne modellen er utstyrt med friløftmast og et 24V/100Ah litiumbatteri med innebygd lader og BMS (Battery Management System). Driftstiden oppgis til opptil 5 timer og med gode mulighet for klattlading kan den nok holde en hel arbeidsdag om det skulle være behov for det.

Ti og fem års garanti

Noblelift har en ny serie litiumtrucker, og tilbyr industrielle litiumbatterier i klasse I/II med spenningsområder på 48V/80V og høyere. Disse batteriene leveres med garanti på 10 år eller 20.000 timers driftstid. Scanlift Maskin garanterer at batteriene vil lade og utlade normalt og ha en gjenværende kapasitet på minst 65 prosent ved slutten av garantiperioden. For lavere spenningsområder, som klasse I/II 36V/24V, gis en garanti på 5 år eller 10.000 timer for litiumcellene.

For å opprettholde batterikvalitet og driftstid, tilbyr Scanlift Maskin tilvalg som forvarming ved kalde kjøreforhold.

Powered by Labrador CMS