Heidi Bergsveen tar over roret i Logistikkforeningen etter Renate Brynhildsen.

Ny hovedstyreleder i Logsitikkforeningen

Heidi Bergsveen tar over etter Renate Brynhildsen som øverste leder i Logistikkforeningen.

Publisert Sist oppdatert

På generalforsamlingen i Logistikkforeningen onsdag 4. september, ble Heidi Bergsveen enstemmig  (51) valgt til ny hovedstyreleder. Hovedstyret i foreningen består av lederne av de ulike lokalavdelingene, og Bergsveen overtar etter Renate Brynhildsen som har hatt vervet de to siste årene.

Kommende arrangementer i regi av Logistikkforeningen:

10. september: Transport og Logistikk-dagen i Bergen

24. september: Seniortreff,  14.00, Dovrehallen med foredrag av Jon Austrheim.

29. oktober: Seniortreff, Dovrehallen, 14.00, med foredrag av  Lars Arne Brøttem i Nor-Log

30. oktober: Logistikkdagen Rogaland

26. november: Juletreff, Dovrehallen seniorforeningen, med foredrag om logistikken på Ahus

5. desember: Julesamling Østlandet

Logistikkforeningen (tidligereNTLF), ble stiftet i 1966 og har som formål er å skape et faglig utviklende forum innen logistikk. De ulike lokallagene arrangerer egne arrangementer, men medlemmer mer enn velkomne til arrangementer hos de ander lokallagene. 

Bergsveen representerer Østlandsavdelingen mens Brynhildsen representerer Rogaland. Hovedstyret består ellers av Tore Flaterud (Innlandet), Steinar Abrahamsen (Møre og Romsdal), Trine Lossius Brendryen (Trøndelag), Monica Flaterås (Vestlandet) og Stig Gustavsen (Østfold). I tillegg til lokallagene har Østlandsavdelingen en svært aktiv senioravdeling som møters én gang i måneden.

Bergsveen har lang erfaring som konsulent i logistikkbransjen, og har også drevet eget transportselskap. Hun jobber i dag som seniorkonsulent i Langebæk i tillegg til at hun underviser i logistikk ved Folkeuniversitetet. Bergsveen har vært styreleder i Østlandsavdelingen siden 2021 og styremedlem siden 2018.

– Jeg er veldig glad for å få dette vervet i denne tradisjonsrike foreningen, og at Østlandsavdelingen nå får dette ansvaret.

Bergsveen og Østlandsavdelingen har er ønske om å samkjøre de ulike lokallagene bedre enn før, til det beste for alle medlemmene.

– Potensialet til foreningen er stort, og med bedre samarbeid vil alle få et bedre tilbud. Da vil vi også kunne øke medlemsmassen, sier Bergsveen.

Ønsker du å melde deg inn i Logistikkforeningen? 

Klikk her for å melde deg inn på Østlandet

Klikk her for å bli medlem i en av de andre lokalforeningene.

Powered by Labrador CMS