Et tommelopp-bilde skal alltid ledsage en pressemelding om et oppkjøp. Så også denne gang.

Kjøper norske Softlogs

IMI Supply Chain Solutions kjøper det norske Softlogs.

Publisert

IMI Supply Chain Solutions, en svensk leverandør av logistikkløsninger, har kjøpt opp norske Softlogs. Softlogs tilbyr spesialiserte systemer for automatisert kontroll av fraktkostnader.

Softlogs, eller Software & Logistics Solutions Nordic AB, som selskapet egentlig heter, ble grunnlagt av Øistein Solberg og Jon-Arild Ludvigsen i 2014 – etter at duoen solgte sitt tidligere programvareselskap KSD Software Norway til Descartes.

– Kjøpet av Softlogs er et naturlig steg i vår bestrebelse på å tilby omfattende, spenstige og moderne logistikkløsninger, sier Niklas Rönnbäck, administrerende direktør i IMI Supply Chain Solutions. 

– Vi ser frem til å integrere Softlogs team og unike løsninger i IMI for å levere ekstra verdi til våre kunder nå og i fremtiden, legger han til.

Softlogs har i dag rundt 17 ansatte og en omsetning på rundt 25 millioner, hovedsakelig i Norge og Sverige, og med hovedkontor i Fredrikstad. Blant kundene er selskaper som Elektroskandia, Orkla, Elon, Tools, Aditro Logistics og Kjell & Company, skriver Dagens Logistik.

Etter kjøpet av Softlogs har IMI 170 ansatte, hvorav rundt 30 personer i Norge.

– Vi er glade for å bli en del av IMI-familien og deres brede produktportefølje. Sammen skal vi nå nye høyder og tilby flere kunder kraftige systemer for å administrere og optimalisere fraktkostnadene, sier Jon-Arild Ludvigsen, administrerende direktør i Softlogs.

Powered by Labrador CMS