Dobler i Bergen

Instabee skalerer opp satsingen sin i Vestlands hovedstad. 

Publisert

Instabox, som er en del av Instabee, utvider sine leveringssoner i Bergen og kommer i løpet av de neste ukene doble antallet skap i regionen og lanserer dessuten tjenesten i to helt nytt områder: Askøy og Fana.

Utvidelsen gjør at flere sluttkunder i Bergensområdet kan forenkle hverdagen sin gjennom å hente sine netthandelskjøp i Instabox praktiske pakkeskap.

– Vi synes det er utrolig gøy å kunne forenkle hverdagen til enda flere forbrukere i Bergensområdet. Å bruke våre tjenester skal være lett og bekymringsfritt, og ettersom våre praktiske pakkeskap er plassert i områder man ofte går forbi, for eksempel på vei til jobb eller trening, så blir henting av netthandelskjøp med Instabox noe man gjør på veien i stedet for et slitsomt gjøremål, sier Erik Enfors, Country Manager, Instabee Norge.

Skapene kommer til å installeres strategisk i områder der folk ofte passerer hver dag og Olav Thon Gruppen er blant annet en av samarbeidspartnerne i området.

Instabox, som tilbyr skapleveranser, gikk i 2019 sammen med Porterbuddy som tilbyr hjemleveringer i Norge. Begge er en del av selskapet Instabee som ble dannet i 2022. Siden lanseringen i Norge har de begge vokst kraftig med stadig større dekningsområder, flere pakkeskap og gode omtaler fra både kunder og forbrukere.

Powered by Labrador CMS