Gjennom samarbeid med JPGS Kaross kan Norway Trucks nå tilby sideåpning som på denne DHL-bilen.

Norway Trucks utvider med nytt agentur

Blir eksklusiv forhandler av produkter fra svensk påbygger og kan nå tilby gode løsninger med sideåpning.

Publisert

Norway Trucks ble i 2022 etablert med agentur for salg av Leci Trailer sine produkter i Norge. Siden da har selskapet solgt både thermotrailere, citytrailere og andre påbyggløsninger.

Gøran Smedstuen (til venstre) er daglig leder i Norway Trucks, som eies av Dag André Harlem. Sistnevnte er også styreleder i selskapet.

Nå utvider Norway Truck sortimentet med produkter fra svenske JPGS Kaross, som holder til i Skummeslövsstrand mellom Halmstad og Malmö i Sør-Sverige.

– Vi har inngått et samarbeid med JPGS Kaross hvor vi har eksklusiv forhandlerrett i det norske markedet fra og med 1. september 2024. Vi er stolte av denne utvidelsen i produktspekter, opplyser daglig leder i Norway Trucks Gøran Smedstuen.

Han trekker frem lukkede- og sideåpningsskap for laste- og varebiler og lukkede- og sideåpningsskap for hengere blant produktene JPGS Kaross kan levere gjennom Norway Trucks.

– Det vi trenger, ved siden av agenturet på Leci, er å få tilgang til blant annet sideåpningsløsninger. Det handler om å utvide sortimentet vårt, forteller Smedstuen.

Norway Trucks eies av mannen bak Harlem Solutions, Dag Harlem. Hans transportselskap har tidligere gode erfaringer med JPGS Kaross og har en god relasjon til det svenske selskapet.

Powered by Labrador CMS