Oddvar Talset har tidligere jobbet ti år som markedsdirektør i Molde Fotballklubb.

Maritech styrker logistikksatsingen

Oddvar Talset tiltrer som Vice President for logistikk i Maritech.

Publisert

Maritech leverer skybaserte løsninger for sjømat- og logistikknæringen, og har nå ansatt Oddvar Talset som Vice President for logistikk, opplyser Maritech i en pressemelding.

Talset kommer fra rollen som kommersiell direktør i Cinderella Eco Group og har tidligere vært markedsdirektør i Molde Fotballklubb i over 10 år, og har dermed solid erfaring innen forretningsutvikling og salg.

- Oddvars sterke kommersielle bakgrunn, sammen med vårt erfarne logistikkteam, vil styrke oss betydelig i arbeidet med å skalere virksomheten og utvide kundebasen. Med et dedikert team på 30 medarbeidere som kontinuerlig forbedrer våre logistikkløsninger, er vi godt rustet til å møte fremtidige utfordringer og nå nye markeder, sier Per Alfred Holte, CCO i Maritech.

- Vi er svært glade for å ønske Oddvar Talset velkommen til oss. Med sin brede kompetanse og erfaring vil han spille en sentral rolle i vår ambisjon om å være en ledende aktør innen logistikkteknologi, sier Holte videre.

Med Talset om bord vil selskapet fortsette satsingen på sitt skybaserte transportstyringssystem med full kraft.

- Maritechs innovative og lekne tankegang, kombinert med et knallsterkt kompetansemiljø, var noe jeg ønsket å bli en del av. Jeg ser frem til å jobbe sammen med teamet i Maritech for å bidra til videre vekst og suksess for våre kunder, sier Talset.

Powered by Labrador CMS