Transport & Logistikk 2024:

Øyvind Ludt (t.v.) og Glenn Lund jobber i samme logistikkredaksjon og har ansvar for publikasjonene Moderne Transport, Mtlogistikk.no og Logistikk Inside. Vi ser frem til å møte deg på Gardermoen 21. og 22. oktober.

Vi ses på Transport & Logistikk!

Mandag møtes norsk logistikkbransje til stormønstring på Gardermoen. Møt oss på standen vår for en logistikkprat.

Publisert

Ulik nyhetsplattform og publiseringsfrekvens, men samme redaksjon

Moderne Transport har gitt norsk logistikkbransje faglig påfyll siden 1968. Ti papirutgaver årlig, kombinert med ukentlige nyheter via nettstedet Mtlogistikk.no, bidrar til å holde alle logistikkinteresserte oppdatert på trendene i bransjen.

Men dette er naturligvis ikke tilstrekkelig for de som mener alvor og har behov for å holde seg løpende oppdatert om smått og stort som rører seg i inn- og utland, og som ønsker litt dypere innsikt. For disse etablerte vi for noen år siden også den abonnementbaserte premiumtjenesten Logistikk Inside. Økningen i abonnementsbasen det siste året vitner om et skrikende behov for god, forretningskritisk informasjon.

Redaksjonen består til daglig av to heltidsansatte journalister, Øyvind Ludt og Glenn Lund. To erfarne næringslivsjournalister som hver for seg har mer enn ti års erfaring med tett oppfølging av logistikkbransjen. Duoen suppleres også med bidrag fra forlagshusets nyhetsredaktør Thomas Witsø-Bjølmer og kolleger i søsterpublikasjonen AT.no / Anlegg & Transport.

Stand nummer 39

Ludt og Lund er naturligvis på plass på Transport & Logistikk og ser frem til å møte bransjefolk i alle deler av forsyningskjeden. Kom gjerne innom standen vår, messestand nr. 39, for en hyggelig bransjeprat.

– Det er et spennende og fullpakket konferanseprogram, og mange å snakke med, så vi kommer til å sirkulere mye rundt. Men spør etter Glenn eller Øyvind på standen hvis det er noe du ønsker å ta opp med oss, sier Lund.

Du kan også sende en e-post direkte til tips@logistikkinside.no eller en SMS til 934 62 070 (Glenn).

Powered by Labrador CMS