Satser på transatlantisk forbindelse

Niels Winther Liner Agencies kunngjorde i dag et nytt samarbeid med Atlantic Container Line for å styrke transporttilbudet mellom Skandinavia og Nord-Amerika.

Publisert
ACLs rutenettverk.

Samarbeidet inkluderer RoRo («Roll-on/Roll-off»), prosjektgods og containertransport, med ukentlige direkteruter til store havner i USA og Canada.

NWLA har inngått et strategisk samarbeid med ACL, et selskap med lang erfaring innen transatlantisk transport. Dette samarbeidet gjør det mulig for NWLA å tilby utvidede transportløsninger innen RoRo, prosjektgods og containertransport til Nord-Amerika, spesielt med direkte forbindelser til havner som New York, Baltimore, Norfolk og Halifax.

- Dette partnerskapet er en viktig utvidelse for Niels Winther Liner Agencies, og det sementerer vår posisjon ytterligere som agent for Atlantic Container Line, uttaler CEO Henrik Otto Jensen i NWLA i pressemeldingen. 

ACL, som er en del av italienske Grimaldi Group, har operert siden 1967 og er kjent for sine unike CONRO-skip, som kombinerer RoRo- og containertransport. Skipene har kapasitet til 3800 TEU samt spesialdekk for biler og andre rullende laster, og er spesielt egnet for transport av maskiner og kjøretøy.

Powered by Labrador CMS