Transport & Logistikk er tilbake på Gardermoen etter ett års eksil på Lillestrøm. På utstilletgulvet i år kan du møte 12 norske oppstartselskaper.

Møt 12 spennende startups

GARDERMOEN: Mandag åpner Transport & Logistikk på Gardermoen, og der kan du møte hele 12 norske oppstartsselskaper med logistikk i fokus. Les om alle 12 her.

Publisert Sist oppdatert

Transport & Logistikk er i år tilbake i The Qube på Gardermoen 21. og 22. oktober, med et spennende program der beredskap og sikkerhet er årets nøkkelord. 

Se hele programmet og sikre deg din billett her

Konferansen går som vanlig over to dager, der den første dagen foregår i plenum, mens dag to er delt opp i tre parallelle sesjoner. Beredskap vil være temaet på dag 1, mens overskriftene på parallellsesjonene dag 2 er Samferdsel, Innovasjon og bærekraft, og Rekruttering og omdømme.

På utstillergulvet er det også mye spennende, blant annet har arrangør NHO Logistikk og Transport invitert 12 norske logistikk-startups til å stille ut og få en mulighet til å presentere seg selv. 

– Startupsene er de som kommer med løsningene for fremtiden. De tenker nytt og annerledes, tør å «gutse» og ser kanskje ting litt fra utsiden. Det er spennende og nyttig for alle deltakerne, sier årets konferansegeneral Kjersti Hagen Shetelig.

Vi har snakket med alle de 12 oppstartsselskapene og nedenfor kan du lese en kort introduksjon til dem alle. 

Powered by Labrador CMS